Verrijkte producten van Boermarke

De verrijkte producten van Boermarke zijn toegankelijke producten die op een eenvoudige wijze een dosis extra voedingsstoffen leveren. De verrijkte desserts bevatten niet alleen extra calorieën uit plantaardige vetten en koolhydraten, maar ook extra eiwitten. Vanwege de uitgebalanceerde samenstelling zijn de producten een uitstekend hulpmiddel voor een sneller herstel. Daarnaast zijn de producten ook nog uitermate smakelijk!

De producten zijn zeer geschikt voor mensen die eiwit- en calorierijke voeding voorgeschreven krijgen door de behandelend arts of diëtist. De producten zijn verpakt in handzame portieverpakkingen en de shakes in bekers. Per stuk te bestellen in uw favoriete smaak. Het zijn professionele producten die voldoen aan alle eisen betreffende hygiëne, kwaliteit en voedingswaarde. En nu ook beschikbaar voor u thuis!

Alle voordelen op een rijtje:

  • De Boermarke verrijkte producten zijn gepasteuriseerd waardoor de verse smaak behouden blijft.
  • Verrijkt met extra eiwitten: de bouwstoffen van het menselijk lichaam.
  • Eiwitten zijn van cruciaal belang bij de cellenaanmaak tijdens genezing van breuken en wonden.
  • Verrijkte met plantaardige oliën, dus gezonde vetzuren.
  • Door de hoge dosering waardevolle voedingsstoffen is het product ook uitermate geschikt voor mensen met een verminderde eetlust.
  • Een relatief klein volume levert een grote portie voedingsstoffen op.

Voor meer informatie over het bedrijf Boermarke kijk op www.boermarke.eu


 Isala klinieken te Zwolle gebruikt al jarenlang de verrijkte producten van Boermarke naar volle tevredenheid.

“In de Isala in Zwolle gebruiken wij de energie- en eiwitverrijkte producten van Boermarke. Wij zijn
hier heel tevreden over omdat deze producten meer eiwitten en calorieën bevatten dan de gewone zuivelproducten én daarbij hun goede smaak behouden. De patiënten hoeven niet meer te eten, maar krijgen wel meer eiwitten en calorieën binnen. Dit is erg belangrijk in verband met de grote kans op ondervoeding, tijdens opname in een ziekenhuis. Voor de patiënt is het erg van belang dat ze deze producten blijven gebruiken na ontslag uit het ziekenhuis, zodat de patiënt op een makkelijke manier in een goede voedingstoestand kan komen of blijven om herstel te bespoedigen.“logo isala

Bianca Rave, diëtiste Isala Klinieken te Zwolle